Elállási jog

Elállásra vonatkozó igényét kizárólag írásban, az ugyfelszolgalat@fehernemu24.hu e-mail címen kell bejelentenie, az átvételtől számított 8 munkanapon belül.

A sértetlen (külső sérelmi nyomoktól, használattól mentesen, eredeti csomagolásban, minden címkével együtt) terméket a számlával vagy annak másolatával, saját költségén küldje vissza a Fehérnemű24 címére (2111,Szada,Sport utca 14.), és 30 napon belül visszatérítjük Önnek a visszaküldött termék(ek) vételárát az Ön által megadott bankszámlaszámra. A visszatérítés nem érvényes a szállítási költségre. Utánvéttel visszaküldött csomagok átvételére nincs lehetőségünk.

Ha a kiszállítás ingyenesen történt, a megrendelőnek meg kell térítenie a szállítás költségét is, amit kedvezményként a Fehérnemű24 elengedett a házhoz szállításkor.
Abban az esetben, ha a terméket a vevő használatba vette, és/vagy nem tudja hiánytalan csomagolásban, címkékkel együtt cégünk részére visszajuttatni, nem vállaljuk a termék visszavásárlását. Abban az esetben, ha a visszaküldött termék helyett cserét kér (és a termék megfelel az előbb leírt visszavételi feltételeknek), úgy minden esetben postaköltséget számolunk fel.