Szállítás

Házhozszállítás MPL futárral

A belföldi csomagokat az MPL munkatársai munkanapokon 8 és 17 óra között, előzetes telefonos egyeztetést követően szállítják ki . Amennyiben nem tartózkodik a szállítási címen, úgy az MPL futár egy értesítést hagy, és a csomagot leteszi a helyi postára, ahol azt 10 napig át lehet venni.

· 0-19995 Ft rendelési összegig: 1190 Ft szállítási költség

· 20000 Ft értékű rendelés felett ingyenes - a költséget a Fehérnemű24 állja

 

Személyes átvétel Pick Pack Pontokon

Abban az esetben, ha Önnek a futárral történő kézbesítés túl költséges, illetve munkaidőben nem tudja otthonában átvenni a csomagot, vagy kényelmesebb, ha Ön döntheti el, hogy mikor és hol veszi át a megrendelt terméket, akkor mindenképpen a Pick Pack Pontokon történő személyes csomagátvételi lehetőséget ajánljuk.

Átvételi pontok listáját az alábbi helyen találja: www.pickpackpont.hu/atveteli-pont

A személyes átvétel ugyanolyan gyors, és kényelmes, mint a futárral való kézbesítés, ám a készpénzes fizetés mellett lehetőség van a Pick Pack Pont átvevőhelyeken bankkártyával történő fizetésre is.

A Pick Pack Pontok olyan Relay és Inmedio hírlapüzletek, amelyek a városok frekventált helyein találhatóak. A Relay üzletek közlekedési csomópontoknál (MÁV, BKV, FKF, Volán társaságok, Budapest Airport) míg az Inmedio üzletek bevásárló központokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétálóutcáin, főutcáin helyezkednek el. Így Önnek lehetősége nyílik arra, hogy a lakóhelyéhez vagy a napi közlekedési útvonalaihoz legközelebb fekvő üzletben vegye át a megrendelt csomagot.

· 0-19995 Ft rendelési összegig: 990 Ft szállítási költség

· 20000 Ft értékű rendelés felett ingyenes - a költséget a Fehérnemű24 állja